Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Retour aux recettes

Kaas- en groenteomelet

  • 1.6 : 1
  • CETTE RECETTE FAIT: 1 portie
  • TEMPS DE PRÉPARATION:: 10 minuten
  • TEMPS DE CUISSON: 10 minuten

Recept biedt ongeveer:

41.7g
Vetten
20.8g
Eiwitten
4.8g
Koolhydraten
481 kcal
Energie

Stap 1

Meng in een kom eieren, room en zout en peper (naar wens).

Stap 2

Verhit olijfolie in een kleine pan op middelhoog vuur, voeg de rode paprika en courgette toe en bak 3-4 minuten tot ze zacht zijn.

Stap 3

Giet het eimengsel in de pan en kook nog 3-4 minuten tot het begint te stollen en de onderkant goudbruin is geworden.

Stap 4

Draai de omelet om en bestrooi met kaas. Laat 2-3 minuten koken tot de onderkant goudbruin is en de kaas is gesmolten.

Top Tip

In plaats van de omelet om te draaien, strooi je de geraspte kaas erover en plaats je hem onder de grill tot hij gaar is en de kaas is gesmolten.

Controleer altijd met uw diëtist wat geschikt is voor u.

De voedingswaarde van dit recept werd berekend met het berekeningsprogramma Evry diëtist en is gebaseerd op specifieke productinformatie beschikbaar op het moment van printen.

Raadpleeg het productetiket voor allergenen en andere informatie.

Dit recept is specifiek ontwikkeld voor gebruik bij een ketogeen dieet.

Ga altijd na bij je arts of diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.

  • 100g Losgeklopte eieren
  • 45g Slagroom 40% vet
  • 6g Olijfolie
  • 15g Gehakte rode paprika
  • 55g Gehakte Courgette
  • 25g Geraspte Cheddar
  • Naar smaak, Zout en peper