Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Retour aux recettes

Pepperoni Pizza

  • 1.5:1 ratio
  • CETTE RECETTE FAIT: 1 pizza
  • TEMPS DE PRÉPARATION:: 15-20 minuten
  • TEMPS DE CUISSON: 10-15 minuten

Recept biedt ongeveer:

43.1g
Vetten
10g
MCT
22g
Eiwitten
6.7g
Koolhydraten
509 kcal
Energie

Pizza basis:
Stap 1

Meng MCTprocal® met gemalen amandelen, meng hier met je handen de boter door tot een zanderige/kruimelige textuur ontstaat

Stap 2

Voeg water en losgeklopt ei toe aan het mengsel, meng goed.

Stap 3

Verdeel het mengsel in een cirkel van 13cm op vetvrij papier.

Topping:
Stap 1

Verdeel tomatensaus over de basis, strooi zowel de pepperoni als de kaas en de kruiden erover.

Stap 2

Bak 10-15 minuten in de oven tot de korst goudbruin is.

Controleer altijd met uw diëtist wat geschikt is voor u.

De voedingswaarde van dit recept werd berekend met het berekeningsprogramma Evry diëtist en is gebaseerd op specifieke productinformatie beschikbaar op het moment van printen.

MCTprocal® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Geschikt vanaf 3 jaar. Dieetvoeding bij lange ketenvetzuuroxidatiestoornissen, vetmalabsorptie en overige aandoeningen die een dieet rijk aan MCT en arm aan LCT vereisen. Niet geschikt voor parenteraal gebruik. Niet geschikt als enige voedingsbron.

Raadpleeg het productetiket voor allergenen en andere informatie.

Dit recept is specifiek ontwikkeld voor gebruik bij een ketogeen dieet

Ga altijd na bij je arts of diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.

  • Pizza Basis
  • 16g MCTprocal®
  • 14g Gemalen amandelen
  • 6g Boter
  • 15g losgeklopt ei
  • 10g water
  • Topping
  • 10g Passata van tomaten
  • 30g Pepperoni, gesneden en fijngehakt
  • 30g Geraspte Cheddarkaas
  • 1 Gemengde kruiden