Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Retour aux recettes

Naan

  • 1.7:1
  • CETTE RECETTE FAIT: 1 portie
  • TEMPS DE PRÉPARATION:: 20 minuten
  • TEMPS DE CUISSON: 15 - 20 minuten

Recept biedt ongeveer:

17.2g
Vetten
5g
MCT
7.4g
Eiwitten
3g
Koolhydraten
190kcal
Energie

Stap 1

Meng het amandelmeel, het bakpoeder, de MCTprocal, de psyllium husk, de knoflookpuree en de koriander in een kom. Voeg het kokend water en het eiwit toe en meng tot een deeg.

Stap 2

Dek het deeg af en laat het 10 minuten afkoelen in de koelkast (zo kun je het gemakkelijker uitrollen). Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap 3

Haal het deeg uit de koelkast, duw met je handen het deeg uit tot een ovaal met een diameter van ongeveer 12 cm. Leg op een bakplaat bekleed met bakpapier en bestrijk met de olie.

Stap 4

Bak gedurende 15-20 minuten in de oven of tot de naan goudbruin is.

Top Tip

Laat de knoflookpuree en koriander weg voor een gewone naan.

 

Serveer tip

 

Serveer met je favoriete keto-curry!

Controleer altijd met uw diëtist wat geschikt is voor u.

De voedingswaarde van dit recept werd berekend met het berekeningsprogramma Evry diëtist en is gebaseerd op specifieke productinformatie beschikbaar op het moment van printen.

MCTprocal® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Geschikt vanaf 3 jaar. Dieetvoeding bij lange ketenvetzuuroxidatiestoornissen, vetmalabsorptie en overige aandoeningen die een dieet rijk aan MCT en arm aan LCT vereisen. Niet geschikt voor parenteraal gebruik. Niet geschikt als enige voedingsbron.

Raadpleeg het productetiket voor allergenen en andere informatie.

Dit recept is specifiek ontwikkeld voor gebruik bij een ketogeen dieet.

 

Ga altijd na bij je arts of diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.

  • 20g Amandelmeel
  • 2g Natriumbicarbonaat voor voeding
  • 8g MCTprocal™
  • 4g Psyllium husk
  • 1g Knoflookpuree
  • 1g Verse koriander, fijngesneden
  • 25g Kokend water
  • 4g Eiwit
  • 0.5g Olijfolie (voor het bestrijken)