Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Retour aux recettes

MCT brownies

  • 1.8 : 1
  • CETTE RECETTE FAIT: 2 brownies
  • TEMPS DE PRÉPARATION:: 10-15 minuten
  • TEMPS DE CUISSON: 20-25 minuten

Recept biedt ongeveer:

15g
Vet
20g
MCT
10g
Eiwitten
10g
Koolhydraten
404 kcal
Energie

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180°C.

Stap 2

Meng in een kom het ei, de Betaquik en de vloeibare zoetstof.

Stap 3

Meng in een 2de kom de andere ingrediënten.

Stap 4

Roer het eerste mengsel door het tweede mengsel tot een dik beslag.

Stap 5

Verdeel in 2 gelijke porties. Giet in een brownievorm en bak gedurende 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Serveer tip

Bewaar wat geraspte chocolade om je brownie te versieren.

 

Handige hint

 

Gebruik siliconen of papieren cakevormpjes voor kleine, afzonderlijke cakejes.

MCTprocal en Betaquik zijn voedingen voor medisch gebruik en dienen enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e).

Dit recept werd getest met de producten van de vermelde merken, er bestaan uiteraard gelijkaardige producten van andere merken. Wij raden je aan om steeds het productetiket te raadplegen en het gebruik ervan met je diëtist(e) te bespreken.

Vraag altijd eerst aan je arts en/of diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.

De voedingswaarde van dit recept werd berekend met het berekeningsprogramma Evry diëtist en specifieke productinformatie beschikbaar op het moment van printen.
Dit recept is specifiek ontwikkeld voor gebruik bij een ketogeen dieet.
Raadpleeg het productetiket voor allergenen en andere informatie.

Ga altijd na bij je arts of diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.

  • 15g Ei, losgeklopt
  • 50g betaquik®
  • 1ml Vloeibare zoetstof (bv: Natrena ©)
  • 16g MCTprocal™
  • 10g Amandelmeel
  • 6g Cacaopoeder (bv: Van Houten)
  • 10g Lijnzaad, gemalen
  • 10g Pure chocolade, geraspt