Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Terug naar recepten

Spek-avocado wrap

  • 2.6:1
  • RECEPT VOOR: 1 portie
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 25 minuten
  • BEREIDINGSTIJD: 7 minuten

Recept biedt ongeveer:

41g
Vetten
5g
MCT
10.6g
Eiwit
5.2g
Koolhydraten
438 kcal
Energie

Bereiding voor de tortilla:
Stap 1

Meng alle ingrediënten voor de tortilla samen in een kom, behalve het water.

Stap 2

Voeg het kokend water toe en roer tot een deeg.

Stap 3

Bedek de kom en zet ze gedurende 10 minuten in de koelkast om af te koelen (dit maakt het gemakkelijker om het deeg uit te rollen).

Stap 4

Rol het deeg uit tussen een vel bakpapier tot een cirkel met een diameter van ongeveer 12 cm.

Stap 5

Verwarm een koekenpan op een middelhoog vuur en bak de tortilla gedurende 1 minuut aan elke kant.

Voor de vulling:
Stap 1

Verwarm de olie in de koekenpan op een middelhoog vuur, voeg het spek toe en bak gedurende 5 minuten.

Stap 2

Verdeel de mayonaise over de tortilla. Voeg het spek, de tomaten en de avocado toe in het midden van de tortilla en rol de tortilla op voor het serveren.

Demandez toujours à votre diététicien(ne) si un produit ou une recette vous convient. Les valeurs nutritionnelles de cette recette ont été calculées avec le programme Evry dietist et avec les

informations produits disponibles au moment de l’édition de cette page.

MCTprocal® est une denrée alimentaire destinée à des fins médicales spéciales dès l’âge de 3 ans. Pour les besoins nutritionnels en cas de troubles de la β-oxidation des acides gras à chaîne longue (TCL), des malabsorptions lipidiques et d’autres maladies nécessitant un régime pauvre en TCL et riche en TCM. Produit soumis à prescription médicale. Ne peut pas être utilisé comme seule source de nutrition. Ne pas utiliser par voie parentérale. Consultez l’étiquette du produit pour les allergènes et autres informations.

Cette recette a été spécifiquement développée pour être utilisée dans le cadre d’un régime cétogène

Vérifiez toujours auprès de votre médecin ou diététicien(ne) si cette recette vous convient.

  • Tortilla Wrap
  • 18g Amandelmeel
  • 8g MCTprocal™
  • 4g Psyllium Husk
  • 1g Knoflookpuree
  • 1g Tomatenpuree
  • 1 knijp Gedroogde kruidenmix
  • 20g Water, kokend
  • Vulling
  • 6g Olijfolie
  • 20g Spek, in blokjes gesneden
  • 30g Avocado, gepureerd
  • 10g Tomaten, fijngehakt
  • 10g Mayonaise