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  • 2:1
  • RECEPT VOOR: 10 biscotti
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 5 Minuten
  • BEREIDINGSTIJD: 35 Minuten

Voor 1 koekje:

8,8 g
Vetten
3,1 g
Eiwitten
0,8 g
Koolhydraten
96 kcal
Energie

Stap 1

Verwarm de oven op 180 °C/hetelucht 160 °C/gasstand 4.

Stap 2

Meng het amandelmeel met het voedingsbicarbonaat en de gehakte amandelen.

Stap 3

Voeg de gesmolten boter, het ei, de vanille en de zoetstof toe en roer tot een stevig deeg.

Stap 4

Rol uit tot een lap deeg van zo’n 1 cm dik en snijd in 10 koekjes van gelijke grootte.

Stap 5

Leg de koekjes op een licht ingevette bakplaat en bak gedurende 10 minuten.

Stap 6

Haal uit de oven en verminder de temperatuur naar 170 °C/hetelucht 150 °C/gasstand 3½. Draai de koekjes met de snijkant naar boven en leg ze nog 10-15 minuten in de oven tot ze goudbruin en knapperig zijn.

Stap 7

Laat afkoelen op een rooster en bewaar in een afgesloten koektrommel.

Astuce du chef

  • Pour varier les plaisirs, remplacez l’essence de vanille par de l’essence d’amande ou une pincée de cannelle en poudre.

Demandez toujours à votre diététicien(ne) si un produit ou une recette vous convient.

Les valeurs nutritionnelles de cette recette ont été calculées avec le programme Evry dietist et avec les informations produits disponibles au moment de l’édition de cette page.

Consultez l’étiquette du produit pour les allergènes et autres informations.

Cette recette a été spécifiquement développée pour être utilisée dans le cadre d’un régime cétogène.

Vérifiez toujours auprès de votre médecin ou diététicien(ne) si cette recette vous convient.

  • 70g Amandelmeel
  • ½ theelepel Voedingsbicarbonaat
  • 30g Amandelen, grof gehakt
  • 35g Boter, gesmolten
  • 40g Ei, losgeklopt
  • 2-3 druppels Vanille-essence
  • 1 grote scheut Vloeibare zoetstof, bijv. Hermesetas