Week de gelatine 5 minuten in een kom met koud water.
Verwarm in een pan de frambozen, het water en de K.Yo tot het begint te koken.
Haal van het vuur, voeg de geweekte gelatine toe en meng tot een glad mengsel. Laat afkoelen.
Klop de slagroom met de mascarpone tot slagroom en voeg dit toe aan het frambozen-K.Yo mengsel.
Verdeel het mengsel gelijkmatig over 4 schaaltjes en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
Serveertip: Serveer in transparante glaasjes.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een ketogeen dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.
De voedingswaarde van dit recept werd berekend met het berekeningsprogramma Evry diëtist en specifieke productinformatie beschikbaar op het moment van printen.
K.Yo is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dieetvoeding bij epilepsie in het kader van een ketogeen dieet, glut 1 deficiëntie en andere aandoeningen die een ketogeen dieet vereisen. Niet geschikt voor parenteraal gebruik. Geschikt vanaf 3 jaar. Geschikt als enige voedingsbron bij kinderen tot 10 jaar. Raadpleeg het etiket voor allergenen- en andere productinformatie.